KOCAELİ / KÖRFEZ - TUĞRUL BEY İLKOKULU

TUĞRUL BEY İLKOKULU

Cumhuriyet Bulvar.Güney Mahallesi. Şehit Fethi Sekin Sokak No.3 Körfez/Kocaeli
Vizyon
Vizyonumuz; Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Yaratıcı,Dünyaya uyumlu,Sorunlara çözüm getiren,Girişken,Yurtsever,Yüksek donanımlı,Üretken,Ahlaklı,Dinamik,Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmak
Misyon
Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.
İlçe merkezinden yürüyerek ulaşım sağlayabilirsiniz.
Okula Özel Servisler öğrenci taşıması yapmaktadır.
İlçe Merkezi(Körfez)
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçe merkezine 1 km uzaklıktadır. İzmit Merkezden Otobüs ile ulaşım sağlanmakta olup 151, 163 nolu otobüsler okulumuz yakınından geçmektedir. 161 nolu otobüs ise Çamlıtepe Derince Araştırma Hastanesi arası okulumuz yakınından geçmektedir.
FUTBOL TURNUVASI
Proje Çalışmaları
Okulum Temiz Projesi, Ulusal Düzeyde e Twinning Projesi, Beyaz Bayrak Projesi, Önem Projesi, Hatayı Ağaçlandırma Projesi, Temiz Sınıf Projesi, Sıfır Atık Projesi